Sundhed

Vores mission er, at du skal have det godt. Derfor sælger vi ikke junkfood. Vi serverer sund mad, lavet fra bunden, af kvalitets råvarer. Resultatet er indbydende og sunde retter, der kan nydes helt uden dårlig samvittighed. Mad som du får det godt af – fastfood som faktisk er sundt for dig!

Hvis du følger en specifik kostplan, kan du uden problemer sammensætte din ret helt efter dine ønsker. Uanset om du følger LCHF, Palæo, GI, Glutenfri diæt, zone eller en anden fedtfattig diæt har vi de helt rigtige ingredienser, der passer perfekt til dine behov og præferencer.

Ærlig Mad

Ærlig Mad er vores måde at sikre komplet transparens over for vores gæster. Her på hjemmesiden kan du se alle ingredienserne i vores retter. Det gør det let for dig at træffe et bevidst og fornuftigt valg.

Hos Zócalo er hele måltidet bygget op omkring gode råvarer. Derfor behandler vi råvarerne med respekt hele vejen igennem, både når vi udvælger, tilbereder, blander dem med andre råvarer, opvarmer og pakker dem. Og selvfølgelig når vi udvikler opskriften. Vi forbedrer og videreudvikler hele tiden vores retter, ligesom vi hver dag arbejder på at få endnu bedre produkter fra vores leverandører.

Næringsindhold

Det er hurtigt og enkelt at få informationer om næringsindholdet i alle vores retter. Her finder du en liste med ernæringsoplysninger på alle vores retter. Du kan også bruge vores ernæringsberegner til at beregne næringsindholdet i dine individuelt sammensatte retter. Alle oplysninger om fødevareallergier finder du her.

Miljøet

Som restaurantkæde har vi et stort ansvar for miljøet. Hver dag stræber vi efter at reducere vores negative indvirkning på miljøet og forbedre vores indsats for miljøet.

Vi arbejder aktivt med vores leverandører for at købe økologiske produkter i videst muligt omfang.

Vi køber kød fra Nordtyskland fra leverandører, der tager ansvar for miljøet. Vores kødleverandører arbejder aktivt for at reducere emissionerne fra deres bedrifter og for at have korte afstande mellem gård og slagteri.

Vi lægger meget vægt på at sælge flere vegetariske og veganske retter. I dag er næsten 20% af alle retter, vi sælger, vegetarisk.

Scroll til toppen